Select Page

Workshop

AKVARELL WORKSHOP BUDAPESTEN

Csoportos workshop

Akvarell magánóra

Online konzultáció

Early bird kedvezmény érvényes

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vágj bele

Mindig is szeretted volna kipróbálni, de nem tudtad, hogyan kezdj neki? Vagy kipróbáltad és nem olyan lett, amilyet szerettél volna? Akkor eljött az ideje, hogy újra neki vágj és felfedezd az akvarell virágok légies, színpompás világát! Ezen a workshopon megtapasztalhatod az akvarell festés örömét és mindezt előképzettség nélkül.

Ezen a 4 órás “loose floral” stílusú virágos akvarell alap tanfolyamon lehetőséged lesz:

 • Saját virágos kompozíciót készíteni, amivel meglepheted magad vagy valaki számodra kedves személyt
 • Elvárások nélkül nyugodt körülmények között kipróbálni és kísérletezni a világ egyik legjobb (és szerintem legszebb színű) akvarell festékpalettájával
 • Kérdéseket feltenni és akvarell tippekkel és trükkökkel gazdagodni

Ezen a workshopon először megismerkedhetsz az akvarell festés kellékeivel és a használatukkal. Majd ezután gyönyörű akvarell színekkel kísérletezhetsz és megtanulhatod az ecsetkezelés alapjait, amellyel “loose floral” stílusban tudsz festeni. (A workshop idejére snackkel, üdítővel és teával várlak.)

Mit viszel magaddal a workshopról?

 • Egy gyönyörű virágos akvarell képet, amit te festettél
 • Bátorságot és ihletet az otthoni folytatáshoz
 • A helyszínen használt 3db-os ecsetszettet
 • Hasznos tapasztalatokat színkeveréshez
 • A vázlataidat és egy kis útravaló listát, hogy mit érdemes beszerezned, ha folytatnád otthon a festést

További workshop infók:

#staysafe #stayhome
A rendkívüli helyzetre való tekintettel a workshopok határozatlan ideig elmaradnak. Köszönöm a megértéseteket!

 • Akvarell festés “loose floral” stílusban
 • Időtartam: 4 óra
 • Dátum #1: 2020. április 26. (vasárnap) 10:30 és 14:30 között
 • Dátum #2: 2020. május 10.  (vasárnap) 10:30 és 14:30 között
 • Dátum #1-hez: 2019. április 5-éig foglalva EARLY BIRD kedvezménnyel 17.500 Ft /fő, ápr. 6-tól teljes áron 21.400 Ft /fő
 • Dátum #2-höz: 2019. április 5-éig foglalva EARLY BIRD kedvezménnyel 17.500 Ft /fő, ápr. 6-tól teljes áron 21.400 Ft /fő
 • Helyszín: Budapest, I. ker. The Pici Space

A létszám limitált és az eddigi tapasztalataim alapján gyorsan megtelnek a helyek.
Jelentkezz most és fessünk együtt! 🙂

Pompás Virágok kezdő workshop

Early bird: 17.500 Ft

Pompás Virágok középhaladó

Early bird: 15.500 Ft

Magánóra lehetőség akvarell festés

Egyéni ár

Modern akvarell kalligráfia workshop

Coming soon

Várlak workshopomon, ahol:

Személyre szabott élmény vár

A csoportban mindenki teret kap, hogy feltegye a saját kérdéseit, megossza eddigi élményeit a festéssel kapcsolatban. Ha úgy érzi, hogy elakadt, akkor pedig segítséget kap a workshop során.

Kis létszámú csoporttal alkotunk

Minden workshopom maximum 6 fős csoporttal működik a legelsőtől kezdve. Ez lehetőséget rá, hogy mindenkire jusson annyi figyelem, amennyi számára biztosítja a fejlődést és tudása elmélyülését.

Slow life-ra kapcsolunk

A workshop során megengedjük magunknak, hogy megérkezzünk a mostba és a mindennapi feladataink helyett csak a színekre, az alkotásra és önmagunkra figyeljünk. Jó érzéssel festünk és feltöltődünk ezzel a hangulattal.

Visszajelzések

Andi

“Nagyon köszönöm még egyszer a workshop-ot, jól éreztem magam!

Dóri nagyon profi volt és türelmes, sok hasznos információt osztott meg velünk a nap folyamán. Nagyon igényesen megszervezett workshop volt ez, ahol minden kis apró részlet a helyén volt, még személyre szabott kis welcome ajándékokkal is kedveskedett nekünk érkezéskor. Csak ajánlani tudom a Pink Peony-t!”

Anna

“Ez volt a leghasznosabb festôkurzus amin rèszt vettem eddig.

Azzal, hogy vègigvettük az akvarell alapjait mielôtt neki àlltunk a festèsnek nagyon megkönnyítetted a technika elsajàtítàsàt. Nem màsoltunk màs festmènyt, sajàt ötlet szerint vàgtunk neki a küldetèsnek, hagytàl minket kibontakozni, ès rögtön ott teremtèl mikor elakadtunk vagy elszontyolodtunk, mikor valami nem ùgy sikerült, ahogy szerettük volna. Èn azóta beszereztem minden hozzàvalót ès karàcsonyra a szeretteim mind-mind kaptak egy korai festményt tőlem 😊

Haladok az ùton ès alig vàrom a folytatàst! 😊 “

Mimi

“Imádtam minden percét a workshopnak!

Olyan művészi oldalamat ismerhettem meg, amit eddig soha és szuper lehetőség volt a rohanó világot kizárva magamra, a jókedvre és a festésre koncentrálni. Igazi élmény, ajánlom kikapcsolásra!”

Izabella

“Azért jelentkeztem a workshopra, mert régóta szerettem volna kipróbálni az akvarell festést, de bizonytalan voltam, hogy milyen festéket, papírt, ecsetet szerezzek be a gyakorláshoz. Abban sem voltam biztos, hogy tetszeni fog ez a technika és nem szerettem volna beszerezni egy drága szettet, amit aztán sohasem használok. A workshop tökéletes terepet adott arra, hogy kipróbáljam és megszeressem ezt a festési technikát és hasznos információkat kapjak arról is, hogy milyen eszközöket érdemes használni. A workshop alatt nagyon felszabadító volt akvarellel dolgozni, nagyon tetszett az egésznek a kötetlensége és az, hogy nem tudhatjuk előre, hogy mi lesz a végeredmény.

Hálás vagyok Dórinak, hogy megismertetett az akvarell világával és hogy kedvességével és tudásával élvezetessé tette a tanulást.”

Fanni

“A workshop számomra igazi flow élményt nyújtott, amihez nagyon sokat adott a helyszín és a jó hangulat. 🙂

Bár nem most volt a kezemben először ecset, sok hasznos tippet hoztam magammal, és örülök, hogy a gyakorlatban is megismertem a loose floral technikát, amit ezúton is köszönök”

Emke

“Ha más is kezdőként szeretne elmenni festegetni, tegye bátran, mert teljesen más emberként fog onnan hazamenni.

Több lett az önbizalmam és bátrabb lettem, most már nem félek a vízfestéktől, bár mestermunkák még nem kerülnek ki a kezem közül, de születésnapomra vízfestéket és papírt kértem ajándékba.

Csodálatos volt megtapasztalni a színek harmóniáját, megfigyelni a festék és a víz játékát, ahogy egymást kergetve egyesülnek szerelmes ölelésben. Erős impulzust adtak, hogy el merjem kezdeni a festést, habár bizonytalan voltam, Dóri mindig ott volt, segített, biztatott és megmutatta, hogyan építsem fel a képet. Hálás vagyok a türelméért, az ecset mellett az emberi lélekhez is olyan hihetetlenül finom érzékkel nyúl, hogy már csak azért is megérte az a néhány együtt töltött óra.

Szóval mindenkinek ajánlom a Pink Peony workshopot, aki szeretne új technikákat tanulni, érdekes és kreatív embereket megismerni, vagy csak eltöltene egy kellemes délelőttöt feltöltődéssel, önkifejezéssel, a saját mélységeinek megismerésével.”

Anna

“Dóri pompás virágok akvarell workshop-jára egy nyereményjáték során jutottam el. A 2019 decemberében megtartott workshop nagyon meghitt hangulatban telt. Épp a vizsgaidőszak tragédiáját éltem, szóval nagyon jól esett kiszakadni a hétköznapi stresszből. Megnyugtatta a lelkem a gyertya fényben, jó társaságban való ügyeskedés. Tapasztalat nélkül vágtam neki, csapatból egyedüliként, de egyáltalán nem éreztem, hogy bármiben is hátráltatott volna. Szép kincsekkel tértem haza, amit akar ajándékba is tovább lehet adni, de a nappali falán is szépen díszelegnek.

Dóri nagyon aranyos, nyitott segítőkész volt végig. Tanácsokkal és ötletekkel kísérte végig mindneki festését. Az idő pedig csak úgy elszállt.

Meleg szívvel ajánlanám bárkinek. 😊🌸🌼

Zsófi

“Számomra ez a workshop egy igazi kirándulás volt a komfort zónámon kívülre.

A technika közérhetően lett bemutatva, az alapanyagok mesések voltak. Ráadásul nagyon jó volt a hangulat és finom a tea!”

Ajándékba is adhatod a workshopot

Akvarell workshop
Ajándékutalvány

Megrendelem

Új workshop időpontok
E-mail értesítés

Feliratkozom

Akvarell
Art printek

Megnézem

kapcsolat

Írj nekem

14 + 1 =

Iratkozz fel! 🙂